Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Дніпропетровську депутат довів члена тервиборчому до лікарняного ліжка

Четвер, 6 квітня 2006, 11:24

За даними міської виборчої комісії на виборах дніпропетровського міського голови за чинного мера Івана Куличенка проголосувало 58,37% виборців, що брали участь у голосуванні.

Згідно з даними міської виборчої комісії, друге місце посів депутат міської ради Олег Кужман, за нього проголосувало 10,63%. На третьому місці депутат Віктор Барщевський з 7,17%.

Усього у виборах міського голови брало участь 11 кандидатів.

Водночас у Дніпропетровську в середу ввечері було госпіталізовано голову обласної територіальної виборчої комісії Анатолія Галку.

Наприкінці робочого дня Галка знепритомнів і був доставлений до обласного кардіологічного диспансеру з діагнозом гострий гіпертонічний криз.

У повідомленні, поширеному комісією, йдеться:

"Упевнені, що причиною такого стану стала негативна поведінка і погрози на адресу Анатолія Галки з боку народного депутата Віктора Борщевського, який буквально ввірвався в приміщення облвиборчкому наприкінці робочого дня".

"Заявляємо, що постійний тиск на членів виборчої комісії з боку окремих політичних сил створює надзвичайно складні в психологічному і фізичному плані умови роботи", - зазначається в заяві.

На думку членів комісії, у такий спосіб "окремі політики намагаються підняти свій невисокий рейтинг".

Члени комісії також закликали всі політичні сили, незалежно від їхніх результатів на виборах, зрозуміти, що вибори закінчилися, і жителі області потребують не їхніх політичних амбіцій, а реальних справ.

"Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...