Зварич вирішив, що Тимошенко потрібно займатися культурою

П'ятниця, 7 квітня 2006, 13:56

Політрада блоку "Наша Україна" у п'ятницю на засіданні розглядає проект програми діяльності Коаліції демократичних сил у Верховній Раді V скликання.

Про це повідомив заступник керівника виборчої кампанії блоку "Наша Україна" Роман Зварич на прес-конференції в Києві, передає Обком з посиланням на Уніан.

"Проект програми діяльності одержали всі союзники виборчого блоку. Він розміщений на нашому офіційному сайті, і з ним можуть ознайомитися і СПУ, і БЮТ", - сказав Зварич.

За його словами, політрада блоку вже схвалила Проект положення про депутатські фракції, який регламентує їхню діяльність.

"Політрада блоку вже підтримала протокол про наміри учасників Коаліції демократичних сил, що був схвалений 5 квітня на засіданні ради партії "Народний союз Наша Україна", - повідомив він.

Він також зазначив, що блок "Наша Україна" очікує від БЮТ і СПУ пропозиції щодо протоколу про наміри учасників коаліції.

"Нас зараз цікавить, що не влаштовує БЮТ і соціалістів. Чекаємо пропозицій", - сказав Зварич, слова якого наводять Українські новини.

На його думку, необхідно спочатку розподілити відповідальність між політичними силами, а не обговорювати, які посади одержать конкретні особи.

"Наприклад, соціалісти будуть відповідати за аграрну політику, "Наша Україна" за економіку, БЮТ за культуру і так далі", - відзначив Зварич і при цьому засміявся.

Він підкреслив, що сама коаліція, відповідно до Конституції і регламенту Верховної Ради, може бути сформована тільки після початку першої сесії.

Як повідомлялося, лідер БЮТ Юлія Тимошенко і лідер СПУ Олександр Мороз наполягають на підписанні Меморандуму про створення коаліції демократичних сил, що був розроблений представниками помаранчевої команди до виборів.

У свою чергу "Наша Україна" пропонує БЮТ і СПУ підписати Протокол про наміри учасників Коаліції демократичних сил з новими умовами.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування