Соратник Вітренко нецензурно вилаяв Луценка перед журналістами

П'ятниця, 7 квітня 2006, 16:15

Лідер блоку "Народна опозиція" Наталія Вітренко називає "психічною атакою" заяви міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про нібито існуючу загрозу її життю.

"Загрози ніякої я не відчуваю, і я розумію, що це – психічна атака, розрахована навіть, можливо, не стільки на мене, скільки на моїх дітей, на моїх рідних", - сказала Вітренко на прес-конференції у п’ятницю.

У свою чергу, керівник виборчого штабу "Народної опозиції", соратник Вітренко Володимир Марченко, назвавши Луценка епітетами, некоректними для відтворення в ЗМІ, заявив, що той "використовує своє службове становище для виконання політичних замовлень, для проведення психологічного і політичного терору".

"Він (Луценко) чудово розуміє, що для того, щоб збити суспільне напруження і суспільну необхідність в перерахунку голосів і підтримку Вітренко, він починає придумувати абсолютно різні версії – аби відвернути увагу від найголовнішого питання: масової фальсифікації на виборах", - заявив Марченко.

Він також звинуватив Луценка в тому, що той "не хоче розслідувати факт замаху на життя Вітренко" в жовтні 1999 року, а також – "не бажає шукати політичного замовника організації замаху".

"По відношенню до Вітренко не може бути замовлення на замах – вона не бізнесмен, у неї немає жодних фінансових або політичних зобов`язань перед ким-небудь, отже, немає мотивів для замаху", - зазначив у той же час Марченко.

На його думку, Луценко "формує чергову схему і громадську думку, щоб руками соціалістів прибрати фізично Вітренко з політичної арени".

Як відомо, раніше Луценко заявляв, що готовий надати охорону Вітренко, оскільки не виключає, що на неї може бути вчинено замах (через програш Блоку на виборах 26 березня) з боку осіб, які здійснювали фінансування її передвиборної кампанії.

"Не я ж винуватий, що вона на фініші своєї політичної кар`єри раптом очолила організоване політичне угруповання Макса Бєшеного (російський бізнесмен Максим Курочкін, якого МВС України оголосило в міжнародний розшук).

За словами Луценка, надати охорону Вітренко його спонукає те, що він переживає "за Наталію Михайлівну, тому що Макс Бєшений не прощає прольотів і таких скажених витрат на ніщо".

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування