Луценко розповість, як спонсори "конотопської відьми" готували вбивство

Субота, 8 квітня 2006, 10:28

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко у понеділок оприлюднить докази у справі замаху на одного з відомих діячів України і можливу причетність до нього "організованого угруповання", яке фінансувало виборчу кампанію Наталії Вітренко.

Про це міністр сказав у п’ятницю на прес-конференції в Чернівцях.

"Те, що ви (журналісти) дізнаєтеся у понеділок у справі замаху на одного з відомих діячів України і можливу причетність до цього "організованого політичного угруповання", яке фінансувало виборчу кампанію Наталії Вітренко, думаю, поставить все на свої місця", - зокрема сказав міністр.

За словами Луценка, Вітренко загалом подавала на нього до суду "разів 20". "Дійшло навіть до того, - сказав міністр, - що один столичний суд заборонив мені під час виборів вимовляти назву її виборчого блоку".

"І тому я називав так: "політична сила, назву якої мені заборонено вимовляти, але яка асоціюється із "конотопською відьмою", проводить у своїх списках представників організованого політичного угруповання Макса Бєшеного, який хоче завести своїх "подільників" до Верховної Ради України", - сказав він.

"Якщо Наталя Михайлівна тут має якісь асоціації, то звісно вона може скаржитися в суд", - зазначив міністр.

Водночас Луценко визнав, йому "звичайно, важко бути зайнятим такими судовими позовами", і він не впевнений, що всі їх виграє.

"Інколи моя несимпатія до неї (Вітренко) призводила до можливостей юридичних зачіпок у формулюваннях. Але з ким-ким, а з Наталією Михайлівною із великим задоволенням зачеплюся. Думаю, що у даному випадку буде корисно для країни", - підкреслив він.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування