Україна з Росією поговорять про камінь спотикання

Вівторок, 2 травня 2006, 14:54

Друге засідання російсько-української підкомісії з питань функціонування Чорноморського флоту і його перебування на території України відбудеться 4 травня в Москві.

"На засіданні підкомісії в Москві будуть розглянуті результати зустрічей у робочих групах і намічений подальший графік переговірного процесу", - говориться в повідомленні МЗС РФ, розповсюдженому у вівторок у Москві.

У ньому відзначається: "Російська сторона розраховує, що підсумки засідання будуть сприяти нормальному функціонуванню Чорноморського флоту РФ на території України в інтересах безпеки в регіоні й добросусідських російсько-українських відносинах, що і є головною метою спільної з українськими колегами роботи".

Російську частину підкомісії очолює статс-секретар – заступник голови МЗС РФ Григорій Карасін, українську - перший заступник міністра закордонних справ України Володимир Огризко.

До складу комісії з російської сторони входять: головнокомандуючий Військово-морським флотом, командуючий Чорноморським флотом РФ, представники міністерств оборони, юстиції, економічного розвитку й торгівлі, природних ресурсів, Генпрокуратури, а також ряду інших установ і відомств.

Підкомісія була створена в грудні 2005 року як складова частина російсько-української міждержавної комісії, на чолі якої стоять президенти РФ й України.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування