Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах помітив, що Україна стала крокувати швидше

Середа, 3 травня 2006, 13:12

Україна активізувала роботу, спрямовану на створення необхідних внутрішніх передумов набуття членства в ЄС та вступу до СОТ.

Про це повідомив Секретар Ради нацбезпеки і оборони Анатолій Кінах, виступаючи у середу на Празькому міжнародному економічному конгресі.

"Мова йде, передовсім, про підвищення конкурентноздатності вітчизняної економіки, забезпечення високих соціально-економічних показників розвитку країни та добробуту громадян тощо" – цитує Кінаха прес-служба РНБО.

Як наголосив Кінах, розвиток світової економіки в сучасних умовах глобалізації вимагає від національних економік достатнього рівня конкурентоспроможності.

Секретар РНБО також поінформував, що на даному етапі Україна знаходиться в стані стабілізації економічних процесів. Втім, на його думку, залишаються актуальними проблеми із зростаючим негативним сальдо торгового балансу, зниженням динаміки інвестиційних процесів, повільною реалізацією стратегії конкурентного розвитку.

Кінах також нагадав, що у 2006 року Міністерство торгівлі США визнало ринковий статус економіки України, що "відкриває нові можливості для українських підприємств в сфері зовнішньої торгівлі".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування