Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко кличе всіх у нову партію

Середа, 3 травня 2006, 14:09

БЮТ завершує розробку стратегії формування єдиної політичної партії європейського зразка, яка передбачатиме зміни в партійній структурі, а також ухвалення нової редакції програми партії.

Про це під час зустрічі з представниками Партії європейських соціалістів повідомив заступник керівника БЮТ Микола Томенко, повідомляє прес-служба блоку.

Крім цього, за словами Томенка, представники тих політичних партій, які підтримували Блок Тимошенко на виборах, зможуть увійти до складу єдиної партії, яка буде створена на основі БЮТ.

"На сьогодні БЮТ – єдина загальнонаціональна політична сила, яка поставила собі за пріоритет становлення в Україні справжнього місцевого самоврядування", - зазначив Томенко.

Він додав, що вже на сьогоднішній день 7 представників БЮТ стали головами облрад, а більше 100 бютівців очолили районні ради.

"Для нас принципово, щоб обласні та районні ради не були придатком до обласних та районних адміністрацій, а були структурами, які б ухвалювали стратегічно важливі для даної територіальної громади рішення, а також були дієвим засобом контролю за діяльністю місцевої виконавчої влади", - наголосив Томенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...