Мороз і Тимошенко хочуть пробитися в двері Ющенка

Середа, 3 травня 2006, 14:22

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко і СПУ Олександр Мороз пропонують президенту Віктору Ющенку зустрітися не пізніше 5 травня.

Про це говориться у спільному листі, який Мороз і Тимошенко відправили Ющенку в середу, повідомляє прес-служба СПУ.

Лідери партій нагадують, що 26 березня пройшли вибори народних депутатів, депутатів Верховної Ради АРК, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.

"Більшість виборців підтримали партії (блоки) демократичного спрямування (БЮТ, НСНУ, СПУ), що дає можливість спільно з президентом забезпечити демократичний розвиток держави, продовжити реалізацію програми президента України "Десять кроків назустріч людям", - говориться в листі.

"Як відомо, наші політичні сили чітко висловились за створення Коаліції демократичних сил у Верховній Раді України в складі фракцій БЮТ, НСНУ, СПУ. 243 народних депутати України, що обрані за списками названих партій (блоків) у Верховну Раду, можуть досить швидко створити таку більшість та призначити Уряд", - наголошують вони.

Мороз і Тимошенко наголошують, що в інтересах України має бути налагоджена тісна співпраця Коаліції демократичних сил та призначеного нею уряду з президентом.

"З метою обговорення питань стратегії розвитку України, формування коаліцій демократичних сил, призначення нового складу Уряду, відпрацювання процедур співпраці коаліції з президентом України вважаємо за необхідне започаткувати неперервний діалог між лідерами БЮТ, НСНУ, СПУ та президентом України", - сказано в листі.

"З метою обговорення названих проблем пропонуємо зустрітись не пізніше 5 травня 2006 року. Принагідно повідомляємо, що спроба організувати таку зустріч через секретаріат Президента України результату не дала", - наголошують Тимошенко і Мороз.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування