Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький віддав свій банк сину

Середа, 3 травня 2006, 18:07

Виконуючим обов'язки голови Ради АКБ "Правекс-Банк" став син засновника концерну "Правекс" і діючого мера Києва Леоніда Черновецького Степан.

Як повідомили в "Правекс-Банку", 25 травня відбудуться загальні збори акціонерів банку, на яких буде офіційно затверджена кандидатура його голови.

Степан Черновецкий, який досі займав посаду старшого віце-президента банку, вже приймає поздоровлення з приводу свого призначення. Зокрема, поздоровити сина прибув мер столиці Леонід Черновецький.

Найближчим часом новий глава "Правекса" представить своє бачення стратегії розвитку банку в 2006-2007 роках.

"Правекс-Банк" створений у 1992 році. У структурі банку 400 філій і відділень, що працюють у всіх регіонах України, банком встановлено 300 банкоматів.

Степан Черновецький народився 1978 р. у Тбілісі (Грузія). Одержав вищу юридичну освіту, у вересні 1997 р. почав працювати в "Правекс-Банку" менеджером департаменту маркетингу і роботи з клієнтами.

У березні 2004 року зайняв посаду старшого віце-президента "Правекса". Курирує головний департамент філіальної мережі, департаменти автокредитування і споживчого кредитування.

Ліга

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...