Долю парламенту вирішуватимуть Порошенко, Мартиненко і Турчинов

Четвер, 4 травня 2006, 10:53

У четвер розпочинає роботу депутатська група, створена для підготовки і проведення першої сесії Верховної Ради п’ятого скликання.

Як повідомляє прес-служба Верховної Ради, політичні сили делегували до складу Підготовчої депутатської групи 31 представника.

Зокрема, від Партії регіонів до групи увійшли Микола Азаров, Раїса Богатирьова, Володимир Рибак; Андрій Клюєв, Василь Джарти, Олександр Пеклушенко, Антон Пригодський, Сергій Ларін, Микола Комар, Ігор Шкіря, Василь Хара, Едуард Прутнік.

Блок "Наша Україна" направив до складу групи Олександра Бондаря, Юрія Ключковського, В’ячеслава Коваля, Миколу Мартиненка, Миколу Оніщука та Петра Порошенка.

Соціалістична партія обрала своїми представниками Івана Бокия та Станіслава Ніколаєнка.

Від Блоку Юлії Тимошенко до у засіданні братимуть участь Олег Білорус, Олександр Турчинов, Микола Томенко, Сергій Сас, Ольга Боднар, Сергій Шевчук, Богдан Губський, Василь Онопенко, Андрій Портнов.

Від Комуністичної партії до складу групи увійшли Адам Мартинюк та Валентин Матвєєв.

У засіданні Підготовчої депутатської групи, поза межами квот, передбачених Регламентом Верховної Ради, можуть взяти участь з правом дорадчого голосу лідери політичних партій або лідери виборчих блоків політичних партій, які перемогли на парламентських виборах.

Підготовча депутатська група з організації та проведення першої сесії парламенту формується за квотою: один представник від 15 народних депутатів, обраних за виборчими списками політичних партій (виборчих блоків політичних партій).

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування