Ющенко розповів світу, коли в Україні буде уряд

Четвер, 4 травня 2006, 12:17

Президент Віктор Ющенко вважає, що новий український уряд може бути сформований вже у червні.

Про це він сказав у четвер у Литві під час двосторонньої зустрічі з віце-президентом США Річардом Чейні, повідомляє прес-служба президента.

Ющенко також повідомив, що вже зустрічався з переможцями парламентських виборів і найближчим часом планує провести ще одну зустріч із лідерами партій та блоків – учасниками майбутньої коаліції.

Під час робочого сніданку, що тривав півтори години, сторони обговорили широке коло питань, зокрема щодо двосторонніх відносин України та США, торговельно-економічної співпраці. Велику увагу було приділено внутрішньополітичній післявиборчій ситуації в Україні.

У свою чергу, Чейні підкреслив, що США підтримують демократичний вибір України і надалі підтримуватимуть нашу державу на шляху реформ та євроатлантичної інтеграції.

Співрозмовники також обговорили майбутній візит до України президента США Джорджа Буша.

У Литві Ющенко також провів двосторонні зустрічі з президентом Грузії Михаїлом Саакашвілі та президентом Естонської Республіки Арнольдом Рюйтелем.

Саакашвілі підтвердив свою участь у саміті ГУАМ, який відбудеться наприкінці травня в Україні.

Під час зустрічі з Рюйтелем було домовлено, що цього року Ющенко відвідає з візитом Естонію, а прем’єр-міністр Естонії – Україну.

З української сторони участь у зустрічах також взяли міністр закордонних справ Борис Тарасюк та глава секретаріату президента Олег Рибачук.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News