Ющенко погодився на ультиматум Тимошенко-Мороза

Четвер, 4 травня 2006, 13:54

У п’ятницю, 5 травня, президент Віктор Ющенко проведе зустріч з лідерами політичних сил, які увійдуть до нового складу Верховної Ради.

Про це він повідомив журналістам у четвер у Вільнюсі, передає прес-служба президента.

"На 5 травня запланована зустріч з політичними лідерами, в тому числі Юлією Тимошенко, Олександром Морозом, Юрієм Єхануровим, Віктором Януковичем, Петром Симоненком", – сказав Ющенко.

Глава держави відзначив, що зі свого боку докладе всіх зусиль, аби процес формування коалації "отримав новий імпульс і був завершений у найближчі один – два тижні".

Президент також наголосив, що лідери різноманітних політичних сил – як ті, що претендують потрапити до більшості, так і ті, що опиняться в опозиції – "повинні мати шлях взаємодії".

"Я хочу бачити новий український парламент з новою структурою – з більшістю і меншістю. Меншість – це також Україна", – сказав президент.

Як повідомлялося, для обговорення питання про створення Коаліції демократичних сил голова Соцпартії Олександр Мороз та лідер БЮТ Юлія Тимошенко у спільному листі запропонували Ющенку зустрітись не пізніше 5 травня.

У листі також зазначалося, що спроби домогтися цієї зустрічі через Секретаріат президента результату не дали.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування