Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єханурову здалося, що Тимошенко стала далі від крісла

П'ятниця, 5 травня 2006, 13:28

Прем'єр Юрій Єхануров вважає, що на даний момент перспективи прем'єрства лідера БЮТ Юлії Тимошенко віддалилися.

Про це він повідомив у п'ятницю в інтерв'ю журналістам після зустрічі з президентом Віктором Ющенком.

На запитання, чи збільшилася на сьогодні вірогідність прем’єрства Тимошенко, Єхануров відповів: "Я думаю, що стало далі. Чому? Треба ж вам щось сказати".

Він також висловив думку, що травневі свята уповільнили переговорний процес щодо створення коаліції. "Свята, напевно, вплинули так, що уповільнили події", - сказав він.

Коментуючи свою розмову з президентом, Єхануров зазначив, що йшлося про початок роботи Верховної Ради, про те, як політичні сили домовлятимуться про створення коаліції, про загальні принципи, про програму дій.

Відповідаючи на запитання про проведення першого засідання новообраної Верховної Ради, Єхануров сказав: "Я розумію, що воно технологічно буде готове на 24 (травня)", але додав, що рішення буде прийняте у п’ятницю о 15-й годині (о 15.00 розпочнеться засідання Робочої групи депутатів з підготовки першої сесії нової ВР).

В цьому контексті прем’єр додав, що о 13-й годині "коаліція в складі "Нашої України", БЮТ і СПУ хочуть поговорити про спільні позиції".

За його словами, кожна політична сила запропонувала свою кандидатуру на голову Робочої групи з підготовки першого засідання ВР. За його словами, "Наша Україна" запропонувала Юрія Ключковського, СПУ – Івана Бокія, БЮТ – Олександра Турчинова.

"Ми спробуємо зараз знайти спільну мову, щоб була одна кандидатура", - сказав Єхануров.

Що стосується того, чи став ближче проект коаліції разом з Партією регіонів, Єхануров відповів: "На жаль, статус-кво є такий, який і залишався".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...