Черновецький вирішив боротися з мишами під віником

П'ятниця, 5 травня 2006, 13:57

Голова Київської міськдержадміністрації Леонід Черновецький закликає чиновників мерії його не боятися.

"Це чистий жах. Я не можу працювати. Вони мене бояться як вогню", - зауважив Чернівецький у п’ятницю на черговому засіданні колегії столичної міськдержадміністрації.

Черновецький зазначив, що чим далі від нього сидять чиновники на засіданнях колегії, тим менше шансів у них залишитися на займаній посаді.

"Тому що мені так не подобається. Тому що як миша під віником – не піде. Треба штурмувати ситуацію. Вона не гарна, хоча краща, ніж в інших областях", - сказав Черновецький, додавши, що "той, хто буде боятися – мій ворог".

Черновецький також повідомив, що він та його заступники будуть щосуботи проводити прийом громадян біля будинку мерії.

"З наступного тижня ми будемо вести прийом, я думаю - біля мерії, і я сам буду вести - нехай люди приходять", - заявив він.

За його словами, "щосуботи черговий заступник буде розмовляти з простими киянами".

Секретар Київської міської ради Олесь Довгий закликав керівників районів також приєднатися до цієї ініціативи.

Довгий також закликав ЗМІ не поширювати неперевірену інформацію про його відносини із сином президента Віктора Ющенка, а також про його родину.

При цьому він пояснив, що Андрій Ющенко є його "товаришем, другом, з яким він був знаком задовго до того, як його батько став президентом".

Разом з тим Довгий попросив ЗМІ "не ретранслювати плітки" про його родину. Зокрема, особливе обурення в нього викликали повідомлення, що стосуються його діда.

Коментуючи повідомлення про будинок свого діда, Довгий підкреслив, що цей будинок його дід побудував своїми руками, коли приїхав у Київ, понад 30 років тому.

"Інтерфакс-Україна", УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...