Ющенко не захотів відповідати за Безсмертного й Тимошенко

П'ятниця, 5 травня 2006, 15:13

Президент Віктор Ющенко покладає відповідальність за формування парламентської коаліції виключно на самих учасників переговорів.

Як повідомляє прес-служба президента, про це він сказав усім учасникам політичних консультацій, з якими зустрівся у п’ятницю.

Ющенко підкреслив, що він не є учасником цих переговорів. Він зацікавлений, аби учасники самостійно пройшли цей шлях, згідно із законодавством і своїми обіцянками виборцям.

Під час зустрічей з кожним учасником політичних консультацій президент порадив відмовитися від ультимативного тону – чи то йдеться про формування коаліції, чи то про непримиренність опозиції.

Він наголосив, що коаліція повинна об’єднатися довкола програм, а не посад, а опозиція може існувати не до країни, а до влади.

"У моїй уяві заклики формувати коаліцію на Банковій – це заклики повернутися до старої епохи. Я не розділяю ці заклики. Ще раз наголошую на відповідальності самих учасників переговорів", – наголосив Ющенко.

Як повідомлялося, Ющенко проводить у п’ятницю двосторонні зустрічі з лідером блоку "Наша Україна" Юрієм Єхануровим, БЮТ Юлією Тимошенко, СПУ Олександром Морозом.

Також, можливо, відбудуться зустрічі президента з лідером КПУ Петром Симоненком та Партії регіонів Віктором Януковичем.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News