Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз думає, що коаліція спіткнеться об кадри?

П'ятниця, 5 травня 2006, 16:56

Лідер Соцпартії Олександр Мороз вважає, що процес переговорів по створенню коаліції демократичних сил йде продуктивно.

Про це Мороз сказав в інтерв'ю журналістам у п'ятницю, за підсумками його переговорів із президентом Віктором Ющенком, а також з лідером БЮТ Юлією Тимошенко.

"Робота з підготовки створення коаліції продовжується. У нас є домовленість про те, що через кілька днів ми проведемо зустріч із президентом, для того, щоб погодити остаточно документи, необхідні для створення коаліції і, я думаю, що поки йде процес продуктивно", - заявив він.

"Як він буде йти далі, особливо коли мова йдиме про питання кадрових призначень, пропозицй, що стосуються цього... я думаю, це буде не зовсім процес, але багато чого в ньому буде і позитивним", - сказав Мороз.

Він відзначив, що робота в цьому напрямку йде "відповідно до закону, тим більше що проводити сесію до 24 травня, відповідно до закону не можна".

Відповідаючи на питання, чи не означає відставка глав обласних адміністрацій-членів Соцпартії "погіршення відносин партії з президентом", Мороз підкреслив: "Відставка наших губернаторів - це рішення самих губернаторів, воля їх, погоджена на засіданні політвиконкому і викликана необхідністю переходу їх на роботу до складу парламенту або ж на іншу роботу", - сказав лідер партії.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...