Єхануров зізнався, про що говорить з Януковичем

Субота, 6 травня 2006, 12:12

Прем'єр Юрій Єхануров заявляє, що проводить переговори з усіма політичними силами, що пройшли до парламенту, включаючи Партію регіонів.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам у суботу в селі Циблі Київської області, коментуючи заяву лідера Партії регіонів Віктора Януковича про те, що його політична сила веде переговори про коаліції з "Нашою Україною".

"Справа в тому, що переговори ведуться з усіма. Я особисто з паном Януковичем двічі зустрічався і ставив питання порядку денного, наприклад, його вчорашньої зустрічі з президентом", - розповів Єхануров.

"Це не прості питання, що починаються з проблем євроатлантичної інтеграції, проблем СНД, питань федералізації і мови, питань, пов'язаних із правом власності, - це той перелік питань, який ми ставимо всім політичним силам", - сказав Єхануров.

Він також заявив, що до 14-16 травня буде готовий текст коаліційної угоди, що влаштовує "Нашу Україну" і буде враховувати позиції інших політичних сил, що ввійдуть у коаліцію.

"Думаю, що в районі 14-16 буде готів проект угоди, що влаштовує "Нашу Україну", і наші робочі групи намагаються максимально враховувати позиції інших політичних сил. Цим документом ми вийдемо і буде намагатися домовиться з іншими політичними силами - з усіма", - сказав прем'єр.

Як повідомлялося, у п'ятницю лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що коаліційна угода буде готова 10-11 травня.

На минулих парламентських виборах Єхануров очолював список блоку "Наша Україна".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News