ЄХАНУРОВ ХОЧЕ КОАЛІЦІЮ З ПАРТІЄЮ РЕГІОНІВ

Понеділок, 8 травня 2006, 15:47

Перший номер виборчого списку блоку "Наша Україна" Юрій Єхануров сподівається на створення "великої" парламентської коаліції за участю Партії регіонів.

В інтерв'ю агентству "Національні інтереси" й "Німецькій хвилі" прем'єр висловив думку, що така коаліція "цілком можлива".

Єхануров повідомив, що за дорученням президента як його представник провів переговірний процес із усіма лідерами політичних сил, що пройшли до парламенту.

"Усі завили про наміри працювати на розвиток економіки, розвиток країни. Мабуть, крім комуністів, ніхто не хоче бути в опозиції президенту. Тому дуже б хотілося, щоб коаліція складалася із чотирьох сил", - сказав Єхануров.

Разом з тим, прем'єр додав, що "це процес складний, болісний, ідуть переговори".

"Ми уважно вивчаємо досвід Німеччини, де теж досить довго йшли переговори по створенню коаліції, і домовитися зуміли. Така ж робота - дуже складна - ведеться й у нас", - сказав він.

На прохання оцінити шанси свого прем'єрства, Єхануров відповів: "Це предмет переговорів, і все можливо, тому ним повинна бути фігура яка задовольнить майбутню коаліцію. Ім'я прем'єра залежить від конфігурації коаліції".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News