Януковичу не сподобалася ідея Ющенка

Вівторок, 9 травня 2006, 11:38

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович виступає проти включення в коаліційну угоду пункту про визнання ветеранами війни воїнів УПА.

Таку думку він висловив, відповідаючи на питання журналістів у вівторок у Києві після покладання квітів до могили Невідомого солдата в парку Вічної слави.

"Такі питання (про визнання ветеранами війни воїнів Української повстанської армії) ні в якому разі не можна вносити в коаліційну угоду", - сказав Янукович. Він відзначив, що це "дуже болісне питання".

Янукович не став відповідати на питання щодо готовності Партії регіонів приєднається до "широкої коаліції", про можливість створення якої в понеділок заявив прем'єр Юрій Єхануров.

Янукович заявив, що в цей день не хоче говорити про політику.

Говорячи про роботу в парламенті, лідер партії сказав: "Будемо у Верховній Раді - домовимося про все". Він висловив упевненість, що новий склад парламенту "буде працювати на майбутнє".

Як повідомлялося, у суботу в радіозверненні президент Віктор Ющенко висловив думку, що до договору про формування парламентської коаліції варто включити пункт про прийняття новим парламентом закону про визнання воїнів УПА ветеранами війни. "Це наш борг перед батьківським поколінням", - сказав президент.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News