Шевченко перейшов у "Челсі" і встановив рекорд

Четвер, 1 червня 2006, 10:20

Футболіст збірної України Андрій Шевченко підписав контракт з лондонським "Челсі". Контракт розрахований на чотири роки.

Трансфер українця став найдорожчим в історії клуба і англійської Прем`єр-Ліги. За неофіційною інформацією "Челсі" заплатив за Шевченка 30 млн. фунтів.

"Перехід у "Челсі" - для мене новий виклик. Я змінив один великий клуб, на інший великий, я прийшов у команду чемпіонів", - заявив Андрій Шевченко.

"Це вдалий момент, щоб приєднатися до команди, і я сподіваюся, що прийшов сюди в ідеальний час. Ліга Чемпіонів - цілком реальна мета на наступний сезон, але справа не тільки в ній. "Челсі" буде претендувати на третю поспіль перемогу в Прем'єр-Лізі, мені подобається характер цієї команди, що хоче перемагати в кожнім матчі", - додав футболіст.

Тренер Жозе Моурінью не приховував свого задоволення з приводу переходу Андрія в "Челсі".

Виконавчий директор "Челсі" Пітер Кеньон також був задоволений. "Сьогодні ще один день, коли ми можемо пишатися "Челсі". Прихід Андрія після приходу Міхаеля Баллака і Саломона Калу показує амбіції "Челсі". Це угода - новий трансферний рекорд клуба. Ми дуже раді, що змогли запросити в команду одного з кращих бомбардирів у Європі", - розповів Кеньон.

У четвер Шевченко повинен прибути в готель "Бів-Рівадж", що знаходиться у швейцарському місті Ньон, де буде проводити свій збір національна збірна України.

Офіційне представлення Шевченка в "Челсі" заплановане після закінчення чемпіонату світу з футболу.

chelsea-fc.ru, champion.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування