Червоненко попалив ментів на здирництві

Четвер, 1 червня 2006, 10:32

Голова Запорізької облдержадміністрації Євген Червоненко звинувачує чотирьох співробітників ДАІ у використанні службового положення для особистого збагачення.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Запорізької облдержадміністрації.

За даними прес-служби, Червоненко став свідком того, як четверо співробітників ДАІ на в`їзді на міст Преображенського зупиняли престижні іномарки.

"Губернатор відзначив, що співробітники державтоінспекції "працюють" без службових жетонів і обов`язкових для патрулювання світловідбивних жилетів, а також те, що вони проводять свій "рейд" не на автомобілі Державтоінспекції", - зазначає прес-служба.

На запитання губернатора про те, що відбувається, правоохоронці відповіли, що проводять операцію "Перехоплення": розшукують 2 вкрадені "Таврії".

Проте після звернення керівника області до оперативного чергового з`ясувалося, що того дня жодної інформації про викрадення "Таврій" не надходило, операція "Перехоплення" не оголошувалася, а співробітники ДАІ, з якими Червоненко спілкувався біля моста Преображенського, мали в цей час проводити патрулювання в зовсім іншому місці.

Червоненко "обурений таким відвертим використанням службового становища для організації цинічного здирства" звернувся до начальника УМВС України в Запорізькій області Віктора Ольховского з вимогою провести службове розслідування за даним фактом.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування