"Наша Україна" ризикує в середу наразитись на неприємності

П'ятниця, 2 червня 2006, 12:22

"Наша Україна" пропонуватиме ухвалити на засіданні Верховної Ради 7 червня закон про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України для участі у міжнаціональних військових навчаннях.

"Від цього залежить подальша доля реформи Збройних Сил, модернізація обороноздатності нашої країни та інтеграція у світову систему безпеки", - йдеться у заяві партії, поширеній у п’ятницю.

"Наша Україна" у проекті угоди про створення Коаліції визначає прийняття такого закону першочерговим і невідкладним.

Партія також заявляє, що питання проведення міжнародних військових навчань повинно розглядатися виключно у правовому полі.

"Будь-які політичні спекуляції на цій темі здатні деструктивно вплинути на суспільно-політичну ситуацію в Криму", - коментує партія заяви Партії регіонів, КПУ та блоку Вітренко щодо прибуття іноземного військового корабля в порт Феодосії.

"Наша Україна" називає спланованою політичною акцією заяви цих політичних сил, яка має на меті дискредитувати українську владу.

Як відомо, низка українських партій виступили з критикою допуску американського корабля на навчання в Україну і навіть погрожували відставкою міністру оборони та міністру закордонних справ, а також імпічментом президенту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...