За 4 роки Каськів переверне "Пору" з ніг на голову

Субота, 3 червня 2006, 16:17

Голова політради партії "Пора" Владислав Каськів закликає однопартійців до глибокого реформування своєї політичної сили.

Про це він заявив, виступаючи в ході V зборів громадянської партії "Пора", що проходять у суботу в Києві.

Каськів відзначив, що ці зміни необхідно почати проводити вже зараз, і основні завершити до кінця року.

За його словами, за чотири роки необхідно провести повний цикл реформування, що забезпечить перемогу партії на майбутніх парламентських і місцевих виборах.

Каськів відзначив, що "Пора" мала кілька варіантів участі в останніх виборах, однак, за його словами, партія зробила правильний вибір.

"Ми мали всі шанси і можливості перемогти на цих виборах, але ми ними не скористалися повною мірою", - сказав Каськів, додавши, що "Пора" не представлена в парламенті в основному з суб'єктивних причин.

До об'єктивних причин Каськів відніс тільки те, що "Пора" ніколи не була популістською партією, а зараз домінує саме популізм у політиці.

Для цього, за словами Каськіва, необхідно сформувати чітку ідеологію і реформувати партію. Після цього, сказав він, необхідно консолідувати зусилля у вирішенні нової важливої задачі - Плану національного прориву.

Каськів при цьому нагадав про своє рішення скласти повноваження голови політради "Пори". Він додав, що таке рішення жодним чином не означає його відхід від партії або зменшення активності його діяльності.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...