Рибачук організував побачення радника Ющенка та його жертви

Субота, 3 червня 2006, 17:02

У секретаріаті президента відбулася зустріч глави СБУ Ігоря Дріжчаного з головним редактором "України молодої" Михайлом Дорошенком щодо публікації газети із критикою керівників СБУ.

Зустріч була організована главою секретаріату президента Олегом Рибачуком на виконання доручення Віктора Ющенка, повідомляє прес-служба президента.

Крім Рибачука, Дріжчаного і Дорошенка, там також був присутній виконуючий обов’язки секретаря Радбезу Володимир Горбулін.

Учасники зустрічі обмінялися думками і виклали власні позиції щодо публікації про роботу СБУ, яка вийшла на сторінках газети.

Глава Секретаріату президента та керівник СБУ звернулися до Дорошенка з проханням надати матеріали і документи, які начебто стали приводом для публікації і могли б підтвердити факти, викладені у статті.

Рибачук наголосив, що за підсумками зустрічі буде проведено об’єктивну перевірку всіх матеріалів і фактів, які стосуються цієї публікації.

Як відомо, "Україна молода" оприлюднила масштабну статтю, де розкритикувала Дріжчаного, який нібито намагається налагодити стосунки з опозиційними політичними силами.

Також автор статті відзначає, що працівники СБУ намагалися донести до секретаріату компрометуючу інформацію про Дріжчаного, проте Рибачук цьому начебто перешкоджав.

У п'ятницю прес-секретар президента Ірина Геращенко повідомила, що Ющенко доручив Рибачуку вивчити факти, наведені в цій статті.

Головний редактор газети "Україна молода" Михайло Дорошенко є позаштатним радником президента.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування