Литвин пропонує доповнити Рибачука інтелектуалами

Понеділок, 5 червня 2006, 13:59

Голова Верховної Ради минулого скликання Володимир Литвин сумнівається в ефективності нинішнього секретаріату президента.

"І сьогодні, якщо президент хоче грати одну з головних ролей в державі де-факто, а не де-юре, йому потрібна інтелектуальна, добре організована структура. Взагалі, я думаю, що зараз час інтелектуальної політики", - сказав він в інтерв’ю УНІАН.

"Якщо президент хоче тримати руку на пульсі суспільства, задавати ритм розвитку країни, йому потрібний фаховий секретаріат. А я не зустрічав жодної людини, яка б позитивно оцінила те, що відбувається в колишній Адміністрації", - зазначив Литвин.

За його словами, президенту потрібно взяти до секретаріату кілька професійних людей.

"Ну, звичайно, у кожній владі, у кожній структурі є свої "приживалки", ті, кого називають "любими друзями". Є вони й будуть, нікуди не дінешся. Але візьміть на роботу кілька потужних професіоналів, хай вони працюють, а решта хай нашіптує. Нашіптувати будуть завжди, це неодмінне явище при будь-якому президентові, але потрібні люди, які могли б тягнути воза та плуга та щось робити", - наголосив Литвин.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування