Мороз рекомендує Ющенку почекати, коли в Раді будуть комітети

Понеділок, 5 червня 2006, 14:35

Президент Віктор Ющенко пропонує Верховній Раді схвалити його рішення про допуск іноземних військових на територію України для участі у військових навчаннях в 2006 році.

Про це йдеться в проекті закону, зареєстрованому в Раді 5 червня, повідомляють Українські новини.

Ющенко пропонує парламенту схвалити допуск в Україну підрозділів збройних сил Великобританії й Польщі для участі в навчаннях "Козацький Степ-2006" у вересні, Молдови - "Південь-2006" у липні, США - "Сі бриз-2006" у травні-червні, країн-членів НАТО й інших країн - "Сі бриз-2006" у липні-серпні.

Також президент просить допустити для участі в навчаннях представників Великобританії - "Тугий вузол-2006" у червні, США - "Комбайнд Еффорт-2006" у серпні, Словаччини - у червні-липні в рамках загальних навчань механізованих підрозділів двох країн.

В той же час лідер СПУ Олександр Мороз - вважає, що питання допуску іноземних військ на територію України не варто розглядати до формування керівних органів та комітетів парламенту, передає НТН.

Як відомо, раніше Рада тричі відмовилася підтримати рішення президента допустити підрозділи збройних сил інших держав на територію України у 2006 році для участі в багатонаціональних військових навчаннях.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування