ЗУСТРІЧ У ЮЩЕНКА ПЕРЕНЕСЛИ НА ВЕЧІР. Тимошенко поїхала на Поділ

Вівторок, 6 червня 2006, 17:15

Зустріч лідерів БЮТ, СПУ та Нашої України з президентом Віктором Ющенком відбудеться о 19:30.

Про це повідомив прем’єр-міністр Юрій Єхануров по завершенню своєї зустрічі з президентом.

За його словами, під час цієї зустрічі вони разом із Романом Безсмертним інформували президента про розбіжності, які існують на даний момент між учасниками коаліційних переговорів.

"Ми домовились, що о 19:30 ми всі збираємось тут у президента і спробуємо узгодити всі розбіжності", - сказав Єхануров.

За його словами, відмінність позицій "Нашої України" від позицій інших політичних сил стосується, зокрема, погашення заборгованостей по знецінених вкладах громадян та інших економічних аспектів.

Також розбіжності стосуються роботи нового Кабінету міністрів. "Ми вважаємо, що робота Кабінету міністрів має бути прозорою. А для цього мають працювати урядові комітети", - заявив Єхануров.

Також, за його словами, "Наша Україна" вважає, що не потрібно далі затверджувати програму дій уряду. "В Конституції така позиція залишилась, але ми вважаємо, що якщо створюється коаліція – підписання цих документів втратило сенс", - сказав він.

За словами прем’єра, документ погоджений повністю, однак питання розподілу посад не обговорювалося. Однак Єхануров не взявся прогнозувати, коли буде створена коаліція.

"Узгодження позицій – це важка робота, і вона зроблена. Але винесені питання вже дозволяють політикам прийняти рішення. Тому це може бути узгоджено значно швидше", - сказав він.

Раніше зустріч планувалася на 16 годину. Однак, за словами прес-секретаря президента Ірини Геращенко, на зустріч зібралися не всі.

За неофіційною інформацією 5 каналу у президента тоді перебували представники "Нашої України", Юрій Єхануров та Роман Безсмертний.

В той же час кореспондент "Української правди" став свідком як Юлія Тимошенко близько 18 години вийшла з будинку Нацбанку і поїхала в напрямку Подолу.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування