Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко сподівається, що сумний період життя Тимошенко закінчився

Середа, 7 червня 2006, 10:58

Член "Нашої України" Петро Порошенко вважає чутки про його тісну співпрацю з Партією регіонів "чорним піаром" і спробою його дискредитації.


"Є чорні піар-технологии, застосовувані силами, які під час виборчого процесу намагалися дискредитувати", - сказав він в інтерв'ю Комерсант-Україна.

На репліку журналіста, що "у цих сил є ім'я – Юлія Тимошенко", Порошенко відреагував: "Це ти сказав!"

На питання, чому Тимошенко постійно вибирає саме його "як ціль", Порошенко відповів:

"Ні, вона вибирає ціллю "Нашу Україну". І я дуже сподіваюся, що цей сумний період у біографії Юлії Володимирівни, коли вона обирала об'єктом своєї атаки політичних союзників, уже закінчився".

"Я думаю, що цього вже немає. Тому що вона дуже наполегливо вимагає створення коаліції з тими, кого раніше критикувала. Я вважаю, що усі зробили висновки зі своїх помилок", - додав він.

За словами Порошенка, у нього "як у людини немає жодних складностей у відносинах з Тимошенко". "У нас з нею немає жодних проблем, і дуже прекрасні відносини", - сказав він.

На питання, чи готовий він увійти до складу уряду у випадку прем'єрства Тимошенко, Порошенко відповів:

"А от входити я поки нікуди не збираюся, тому що я можу діяти тільки в команді однодумців".

Водночас, за його словами, якщо вони з Тимошенко будуть у коаліції, то, "напевно, повинні бути в одній команді". "Це не означає, що Порошенко повинен бути в уряді Тимошенко або Тимошенко – в уряді "Нашої України", - уточнив він.

Порошенко також зазначив, що в рамках коаліції не буде пропорційного розподілу посад.

"У рамках коаліції буде прем'єр коаліції, а не БЮТ, спікер коаліції, а не "Нашої України" або когось іншого. І всі міністри будуть міністрами коаліції. І якщо хтось буде намагатися збільшити політичний вплив, тягти на себе ковдру і привласнювати собі спільні досягнення або, навпаки, звалювати недоліки і прорахунки на інших, це буде означати, що коаліція перебуває під загрозою. Я супротивник такої коаліції, я в ці ігри грати не хочу", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування