Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російські ЗМІ зривають курортний сезон в Криму?

Четвер, 8 червня 2006, 10:29

Курортників із країн СНД від відпочинку в Криму відлякують акції протесту проти проведення міжнародних навчань "Сі Бриз-2006", вважають у міністерстві курортів і туризму Криму.

Заступник міністра курортів і туризму Марина Слєсарєва говорить, що багато туроператорів із країн СНД розривають раніше укладені контракти на купівлю путівок до кримських санаторіїв, повідомляє Німецька хвиля.

За словами Слєсарєвої, за останні два тижні від відпочинку у Криму відмовилось близько трьох тисяч чоловік - переважно з Росії.

В той же час кримський економічний оглядач Андрій Клименко не вважає, що саме протести кримчан є основною причиною відмови росіян відпочивати в автономії.

Він зазначив, що останні півтора року в російському інформаційному просторі Україна постає у ворожому образі і це підтверджують соціологи.

"А люди не їдуть відпочивати до ворога", - підкреслив він.

За його словами, через останні події Крим може втратити третину російських курортників, які зараз складають четверть усього туристичного потоку автономії, але замість росіян до автономії приїде більше українців, які і дотепер є основними відпочивальниками на півострові.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування