Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тіло Гонгадзе будуть встановлювати за п'ятою

Четвер, 8 червня 2006, 10:35

Для проведення експертизи "таращанського тіла" у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе був наданий фрагмент тіла, що раніше не досліджувався – п'яткова кіста.

Про це в четвер повідомляє Комерсант-Україна.

Зокрема, матір загиблого журналіста Леся Гонгадзе звернулася до суддів із проханням затребувати з ГПУ результати експертизи, як припускається, останків Георгія Гонгадзе ("таращанське тіло").

За словами її адвоката Андрія Федура, важливість даної експертизи пояснюється тим, що для її проведення був наданий фрагмент "таращанського тіла", який раніше не досліджувався.

За інформацією видання, для дослідження була надана п'яткова кістка.

Раніше повідомлялося, що німецькі фахівці, що проводили цю експертизу, винесли висновок про ідентичність фрагментів тіла убитого наданим зразкам.

Імовірність того, що "таращанське тіло" належить убитому журналісту Гонгадзе, за версією експертів, складає 99,7%.

У відповідь на прохання матері журналіста представник державного обвинувачення Володимир Шилов заявив про свою готовність надати результати експертизи учасникам процесу в четвер.

Як відомо, у середу в Апеляційному суді Києва продовжився допит одного з обвинувачуваних на процесі в справі про убивство журналіста Гонгадзе Олександра Поповича.

Українська правда за матеріалами "Комерсант-Україна"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування