Турчинов ухилився від відповіді про спікера Порошенка

Четвер, 8 червня 2006, 13:15

Учасники переговорного процесу зі створення коаліції демократичних сил у ході чергового раунду переговорів планують обговорити в тому числі кадрові питання.

Про це перед початком засідання в інтерв'ю журналістам повідомив один з лідерів Блоку Юлії Тимошенко Олександр Турчинов.

Турчинов заявив, що в четвер у ході засідання БЮТ буде пропонувати обговорити, крім загальної концепції коаліційної угоди, кадрові питання, тому що, за його словами, їх не можна виносити за рамки угоди.

Відповідаючи на питання журналістів щодо того, яка позиція БЮТ з приводу можливості призначення Петра Порошенка головою Верховної Ради, Турчинов повідомив, що це питання поки не обговорювалося.

У свою чергу, лідер Соцпартії Олександр Мороз вважає, що при розподілі посад у коаліції повинен бути досягнутий баланс політичних сил.

Відповідаючи на питання про те, чи буде СПУ наполягати на тому, щоб крісло спікера дісталося лідерові соціалістів, Мороз відзначив, що в даному випадку мова йде не про нього особисто, а про необхідність того, щоб СПУ брала участь у владі з метою досягнення політичного балансу.

У переговорному процесі крім уже названих політиків також бере участь член БЮТ Микола Томенко, троє представників "Нашої України" (Роман Зварич, Анатолій Кінах і Петро Порошенко), а також соціалісти Йосип Вінський і Василь Цушко.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування