Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький планує стати "спецом" зі сміття і роздавати по дві тисячі квартир

Четвер, 8 червня 2006, 15:52

Київський мер Леонід Черновецький ініціює підвищення штрафів за несанкціоноване паркування в столиці.

Про це він повідомив у четвер на прес-конференції, передає Ліга.

"Мені не подобається те, що практично паралізована робота з залучення до відповідальності людей, які створюють затори на дорогах - ставлять машини в два ряди біля узбіч", - заявив Черновецький.

Він підкреслив, що всі заходи, які він буде починати, стосуватимуться тільки "гаманця, але не достоїнства тих людей, які порушують".
Мер також вимагає проведення тендера для сміттєзбиральних підприємств, пропонує підвищити зарплату двірникам і набирати їх серед киян.

"Мені сумно, що я займаюся сміттям у місті Києві, але одночасно я вважаю, що це нормально. Ну що ж, раз мене обрали для цього, я буду займатися сміттям і буду найкращим фахівцем найближчого часу", - сказав мер.

Крім того Черновецький планує збільшити кількість квартир, що видаються міською владою, і "трошки прищучити інвесторів".

Мер відзначив, що до рішення проблеми він приступив в повній мірі. В даний час до видачі готово 2700 ордерів, і він планує збільшити цю цифру на порядки.

За словами Черновецького, гроші на будівництво житла в місті є, але міська влада бере дуже мало грошей з інвесторів, і цей недолік у роботі потрібно усунути.

Разом з тим мер ініціює проведення суспільних слухань із проблем бездомних тварин.

Також Черновецький обурений будинками для мільярдерів на дніпровських схилах.

"Будинок на дніпровських схилах - це взагалі дуже все серйозно, оскільки по цих схилах ще десять тисяч років тому, напевно, лазили (це я говорю, як патріот), лазили мої предки і мріяли про незалежну Україну", - сказав мер.

Раніше Черновецький говорив, що спробує почати судову справу з приводу будинку по вулиці Грушевського, 9-А.

У той же час президент Віктор Ющенко заявляв про те, що має намір доручити знести цей будинок у випадку встановлення порушень законодавства при одержанні дозволу на його будівництво.

Українська правда за матеріалами Ліги

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...