Ющенко хоче, щоб на Олімпі депутати відчували себе не богами, а трудяжками?

Четвер, 8 червня 2006, 17:06

Президент Віктор Ющенко очікує від нових парламентських ініціатив конструктивності, а від самих депутатів – налаштованості на ефективну роботу.

Про це він заявив у четвер в Амстердамі, коментуючи створення у Верховній Раді міжфракційного депутатського об'єднання "Стабільність в Україні".

"Демократичні й чесні вибори дали новим політичним силам можливість опинитися на політичному Олімпі", - передає слова Ющенка прес-служба президента.

"Хотілося б, щоб їхня поведінка у цьому високому місці була конструктивною", – сказав глава держави, додавши, що він хоче бачити парламент дієвим, "у нормальній "зв'язці" з урядом і президентом".

Ющенко наголосив, що всі депутати - як ті, що входитимуть до парламентської більшості, так і ті, що стануть опозицією - повинні пам'ятати, що їх має об'єднувати відстоювання національних інтересів України.

Як відомо, у четвер під керівництвом члена "Нашої України" Анатолія Кінаха було створено міжфракційне об'єднання "Стабільність України", до якого увійшли 37 депутатів як з боку "Нашої України", так і з боку Партії регіонів.

Українська правда


 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News