Кінаха, Тимошенко і Януковича налаяли за злочинність

Четвер, 8 червня 2006, 18:37

Рахункова палата заявляє про неналежне виконання Кабінетом Міністрів, міністерствами і місцевими органами влади програми профілактики злочинності в 2001-2005 роках.

Про це говориться в повідомленні Рахункової палати, повідомляють Українські новини.

"Діяльність міністерств, інших центральних і місцевих органів влади, відповідальних за виконання комплексної програми профілактики злочинності на 2001-2005 роки була неефективною", - говориться в повідомленні.

За даними палати, у ході виконання програми різними органами виконавчої влади були неефективно використані бюджетні кошти в сумі 8,652 млрд. гривень.

Серед виявлених Рахунковою палатою недоліків, допущених виконавцями програми в ході її реалізації - безсистемність проведених заходів, відсутність аналізу стану криміногенної і соціально-економічної ситуації, відсутність належного урядового контролю за реалізацією програми.

Комплексна програма профілактики злочинності на 2001-2005 роки була затверджена указом президента № 1376 від 25 грудня 2000 року.

Рахункова палата є підлеглим Верховній Раді інститутом фінансово-економічного контролю за використанням коштів держбюджету.

У 2001-2005 роках прем'єрстві побували Анатолій Кінах, Віктор Янукович і Юлія Тимошенко.

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування