Тимошенко просять вигнати Губського і Олійника, які знову мутять воду в Черкасах

П'ятниця, 9 червня 2006, 11:01

Кандидат в мери Черкас від БЮТ Сергій Одарич звернувся з листом до керівництва БЮТ, в якому вимагає вмиключити з блоку Богдана Губського, Володимира Олійника, Ігоря Єреська та Анатолія Калинчука.

Про це повідомляє кореспондент сайту Обком.

Свою вимогу кандидат у мери мотивує тим, що згадані особи через підконтрольних їм депутатів чинять спроби зірвати проведення повторних виборів Черкаського міського голови.

"Наприкінці минулого року Черкаська обласна організація ВО "Батьківщина" та її лідери заперечували проти співпраці з Богданом Губським і його партією "Єдина Україна". Зокрема, проти призначення Губського куратором Черкаської області", - говориться у зверненні.

"Інший куратор області - Володимир Олійник - також неприємно здивував. Ви пригадуєте, шановна Юліє Володимирівно, як на з'їзді БЮТ підкреслили нашу принципову позицію: політика і кумівство - речі несумісні. Куратор Олійник не лише розставив по списках з півдесятка кумів, але й рідного брата", - зазначає Одарич.

Він також наголошує, що минулого тижня депутатом обласної ради від БЮТ Михайлом Мушієком – "вірним соратником Олійника - всупереч рішенню фракції БЮТ, була зірвана сесія Черкаської обласної ради".

За словами кандидата у мери, рада не змогла ухвалити рішення про відведення земельної ділянки під розширення автомобілебудівного заводу в Черкасах. Область і місто не отримають десятків мільйонів інвестицій і кількох тисяч робочих місць.

"Дуже показовою є фраза Олійника з цього приводу: "Та ви що? Давати землю Порошенку?" Так він пояснив свої дії на нараді в центральному офісі БЮТ 5 червня в моїй присутності голові Черкаської обласної ради Володимирові Гресю, народним депутатам України Миколі Томенку, Павлові Костенку і Олексію Данилову, депутату Київради Михайлу Бродському", - зазначає Одарич.

Згадані факти і змусили кандидата в мери вимагати розглянути питання про неможливість перебування у лавах БЮТ Губського, Олійника, Єреська , Вишиваного, Калинчука.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
Загроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
22:57
фото, відеоBihus.Info: Нардеп Дмитрук співпрацює з підозрюваним у держзраді священником УПЦ
Усі новини...