Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Горбулін попросив Кушнарьова-Робесп'єра подумати про майбутнє

П'ятниця, 9 червня 2006, 14:11
В.о. секретаря Ради Нацбезпеки та оборони вважає, що ситуація в Криму звернула увагу держави на необхідність спеціальної програми для вирішення кримських питань.

"Якби не було Феодосії, варто було б її придумати, бо вони показали недоліки з боку влади", - зазначив Горбулін в п’ятницю на брифінгу.

За його словами, ситуація показала, що потрібна державна програма для вирішення міжнаціональних, міжконфесійних проблем, питань самозахоплення землі та багатьох інших.

В той же час Горбулін назвав те, що відбувається в Криму, "апофеозом лицемірства, фарисейства і брехні".

"Якщо давати політичну оцінку цім подіям, то це - добре спланована, підготовлена і непогано реалізована акція, можливо, і спецпроект", - заявив він.

Він також наголосив, що ситуація в Криму не є загрозою нацбезпеці України, проте є  викликом.

В той же час він зазначив, що поки не може визначити "драматургів" цієї акції, але пообіцяв, що обов'язково повідомить, як тільки матиме таку інформацію.

Серед акторів цієї акції Горбулін назвав ПСПУ і комуністів, чия позиція щодо НАТО відома.

"Позиції люмпен-леді, яка очолює прогресивних соціалістів, не викликають сумнівів. Вона свій потенціал ненависті вже використала, і тому поїхала до Москви, а комуністи цікаво себе поводять, бо хочуть знову повернутися", -  сказав Горбулін.

"Потім до акторів додалася і Партія регіонів, і почали висаджуватись десанти в Криму. Партія регіонів була в глибокому резерві, але коли вони приїхали, це стало апофеозом", - додав Горбулін.

На прохання оцінити заяви члена ПР Євгена Кушнарьова в Криму Горбулін відповів: "Немає здорової оцінки, бо він поводився, як Робесп’єр. Коли від бідних офіцерів, які живуть  на маленьку зарплатню, вимагав відкривати контейнери. Мені дуже б хотілося, щоб він згадав, чим закінчив Робесп’єр".

Коли Дантона вели на гільйотину, Робесп’єр був у вікні, і, побачивши очі Дантона, він  від вікна відштовхнувся. Але Дантон встиг сказати губами: "Тебе те ж саме очікує".

"Тому, Євгене Петровичу,  подумай. Не треба провокувати події, результати яких ти не можеш сьогодні прогнозувати",  - наголосив Горбулін.

Щодо цілей Партії Регіонів у цьому конфлікті, він зазначив, що вона використовує це питання як важіль тиску на сьогоднішню владу, оскільки при розподілі посад у владі їм пропозиції не надходять. "А їм це не подобається", - зазначив Горбулін.

Він також вкотре наголосив, що судно "Advantage" не порушувало жодних законів, входячи до Феодосійського порту.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування