Горбулін відправив Жириновського і Затуліна займатись імпотентами

П'ятниця, 9 червня 2006, 14:55

В.о. секретаря Ради нацбезпеки Володимир Горбулін позитивно оцінює рішення Служби безпеки про заборону певним російським політикам в’їзду на територію України.

"Це мій особистий погляд, якщо людина постійно приїжджає в країну - і я зараз не кажу про його участь в тих акціях, які були в Феодосії, але вони були - і робить все, щоб образити цю країну, то потрібно мати честь та гідність, щоб врешті решт прийняти рішення, для чого ця людина приїжджає в країну", - наголосив Горбулін.

"Нехай би він їхав в Єкатеринбург, коли там була та ситуація з солдатами, які стали імпотентами, і там би розбирався в ситуації", - зазначив він.

Він також поцікавився, чи зайшов хоча б один російський депутат, перебуваючи в Феодосії, до музею Айвазовського.

"Там є дві картини – це "Дев'ятий вал" і "Штиль". Оце варто було подивитись і їхати на Москву-ріку, щоб повернутися з гарним настроєм, але цього ніхто не робить", - наголосив він.

"Всі йдуть на мітинги, які їм підготували. Всі закликають до відповідного відношення до української влади, потім обідають і знову від'їжджають", – додав Горубілн.

Раніше на цьому тижні СБУ заборонила в'їзд в Україну віце-спікеру Держдуми Росії Володимиру Жириновському та депутату російського парламенту Костянтину Затуліну.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News