Вигнаний з України Жириновський обіцяє вболівати за наших футболістів

П'ятниця, 9 червня 2006, 16:07

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський, якому заборонили в'їзд в Україну, збирається на чемпіонаті світу з футболу вболівати за українську збірну.

"Я буду стежити за чемпіонатом світу з футболу, а вболівати буду за Україну", - сказав Жириновський.

Лідер "Єдиної Росії" Борис Гризлов заявив, що йому хотілося б, щоб якнайдалі по турнірній сітці пройшла Україна, зізнавшись, що в українській команді в нього багато друзів.

У свою чергу, перший віце-спікер Держдуми Олег Морозов повідомив, що не буде вболівати ні за яку команду, а буде чекати, коли досягне гарних результатів російська збірна, яка не зуміла пробитися у фінальну частину світової першості.

За словами Морозова, він із задоволенням подивився б фінал Бразилія-Німеччина. Але і фінал Бразилія-Україна був би "непоганим", додав парламентарій.

Перший заступник голови ЦК КПРФ Іван Мельников відзначив, що симпатизує збірній України, незважаючи на недружні кроки низки українських політиків.

Секретар федеральної політради УПС Борис Надєждін хотів би побачити у фіналі збірні Німеччини і Бразилії.

"Раз на чотири роки в житті кожного чоловіка настають, нарешті, щасливі дні. Так що дивитися, звичайно, буду. Вболівати буду за Україну, тому що все-таки це наші люди", - сказав Надєждін РІА Новини.

Лідер "Яблука" Григорій Явлінський теж допустив вихід у фінал бразильців, назвавши їх фаворитами чемпіонату.

"Вболівати буду за Україну. Не тільки тому, що я там народився: у них дійсно гарна команда, чудовий тренер. Сподіваюся, що вони успішно виступлять. Вони показали гарну гру у відбірковому турнірі", - відзначив Явлінський.

Симпатизує українській збірній і лідер "Родіни" Олександр Бабаков.

"Під час відсутності російської команди цілком віддаю свої симпатії нашим українським друзям. Дуже хочеться, щоб команда, яка представляє наших найближчих сусідів, країну пострадянського простору, нарешті, показала гідний рівень на всесвітньому футбольному форумі", - сказав Бабаков.

Чемпіонат світу-2006 стартує в Німеччині в п'ятницю, 9 червня. Команда України на груповій стадії поміряється силами зі збірними Іспанії, Тунісу і Саудівської Аравії. Свій стартовий матч підопічні Олега Блохіна проведуть 14 червня проти іспанців.

РИА Новости

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування