Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РОСІЯ НЕ ПІДВИЩИЛА ЦІНУ НА ГАЗ

Субота, 1 липня 2006, 11:35

ЗАТ "Укргаз-Енерго" з 1 липня 2006 року продовжує імпортувати газ за контрактною ціною $95 за тисячу кубічних метрів, що відповідає рівневі першого півріччя.

Відповідні рахунки, що базуються на ціні імпорту $95, уже виставлені клієнтам компанії - вітчизняним промисловим підприємствам, повідомили в прес-службі "Укргаз-Енерго".

Контракт на постачання газу між ЗАТ "Укргаз-Енерго" і "РосУкрЕнерго" укладений 2 лютого. Він передбачає постачання на адресу ЗАТ "Укргаз-Енерго" протягом 2006 року 32 млрд. куб.м газу російського та середньо- і центрально-азіатського походження за ціною $95.

У квітні-травні ЗАТ "Укргаз-Енерго" імпортувало в Україну більш 7,4 млрд. куб.м газу. З них компанія реалізувала споживачам понад 3,1 млрд. куб.м, такий же обсяг передала на реалізацію підприємствам системи НАК "Нафтогаз України", а також здійснила накачування в підземні сховища 1,2 млрд. куб.м імпортовані природні гази, - додали в прес-службі.

ЗАТ "Укргаз-Енерго" було створено 2 лютого 2006 року у виконання Угоди про врегулювання відносин у газовій сфері між НАК "Нафтогаз України", ВАТ "Газпром" і "РосУкрЕнерго" 4 січня 2006 року. Засновниками компанії є "Нафтогаз України" (50%) і "РосУкрЕнерго" (50%).

"Укргаз-Енерго" поставляє природний газ промисловим споживачам України з другого кварталу 2006 року за єдиною ціною 655 грн./1,000 куб.м (включаючи всі діючі податки і збори).

Як на початку роботи компанії на внутрішньому ринку, так і сьогодні ГК "Газ України" і інші газотрейдери реалізують споживачам імпортований газ за ціною 670 грн./1,000 куб.м.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування