Коаліція хоче домовлятися з Януковичем "постійно"

Неділя, 2 липня 2006, 21:31

Глава юрдепартаменту "Нашої України" Роман Зварич переконаний, що фракціям коаліції й опозиції в ході круглого столу в понеділок удасться знайти компроміси і вже у вівторок провести голосування по кандидатурі спікера.

В ефірі каналу НТН у неділю Зварич повідомив, що в останні дні були проведені дві зустрічі з представниками Партії регіонів, яка блокує роботу Верховної Ради, і консультації дають підстави сподівається на компроміс вже найближчими днями.

"Ми провели консультації. Ми погодили як регламент роботи круглого столу, так і попередньо був погоджений підсумковий документ. Звичайно, він буде і змінюватися, і коректуватися", - відзначив Зварич.

Він повідомив, що відповідно до попередньої домовленості, круглий стіл, що почнеться 3 липня, "буде постійно діючим круглим столом".

Зварич знову озвучив позицію "Нашої України", що поки існує коаліція, кандидатурою (за квотою "Нашої України") на посаду спікера "був і залишається Петро Порошенко".

Він висловив переконання, що у вівторок при голосуванні буде забезпечена необхідна кількість голосів.

У той же час, за словами Зварича, у випадку, якщо кандидатура не набере два-три голоси до необхідних 226, буде проведений черговий тур голосування в строгій відповідності з регламентом. "Однак це не означає, що ми виходимо з коаліції", - додав він.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування