Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КОАЛІЦІЯ ПОГОДИТЬСЯ НА УМОВИ "РЕГІОНІВ"?

Вівторок, 4 липня 2006, 10:10

Тимчасова президія не змогла у вівторок досягти консенсусу для розблокування роботи Верховної Ради.

За словами одного з лідерів БЮТ Олександра Турчинова, коаліція погоджується практично на всі вимоги Партії регіонів, однак та знову відмовляється розблокувати роботу Верховної Ради, висуваючи "нові і нові" вимоги.

"Наше терпіння можна випробовувати, але це ж не є безкінечний процес", - зазначив Турчинов.

Також він заявив, що демократична коаліція готова "діяти адекватно у відповідь на дії опозиції".

На питання, чи можливе застосування фізичної сили з боку коаліції, Турчинов відповів: "Будь-які дії демократичних сил будуть виключно в межах Конституції і законодавства".

У свою чергу член політради Партії регіонів Раїса Богатирьова заявила про те, що опозиція поки що не знаходить порозуміння з демократичною коаліцією.

"Ми за те, щоб вирішити в комплексі всі питання, але мови про те, щоб запропонувати суспільству в одній пробірці чудо і правду, бути не може", - зазначила вона.

За словами Богатирьової, правда полягає в тому, що "шлях, який обрала влада для демократичних перетворень, занадто вузький".

Вона також висловила переконання, що опозиція представляє всіх громадян, а не лише тих, які голосували за Партію регіонів.

"Опозиція – це імунна система державного організму, і без неї неможлива робота влади", - заявила Богатирьова.

Вона також спростувала інформацію, що начебто Партія регіонів свідомо затягує переговорний процес, щоб перекупити частину депутатів з коаліції і створити свою більшість.

"Я не хочу коментувати якісь фантастичні заяви, якісь міфи", - додала Богатирьова.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування