Круглий стіл пішов на перерву, щоб вивчити ультиматум опозиції

Вівторок, 4 липня 2006, 14:25

Переговори лідерів фракцій за участю президента України Віктора Ющенка продовжаться після 18 години вівторка.

Про це повідомив голова секретаріату президента Олег Рибачук.

За його словами, переговірники взяли перерву для того, щоб внести правки до ультиматуму опозиції, що складається з 12 пунктів.

"Керівники фракцій проговорили з президентом всі пункти цього документу. По кожному з пунктів було досягнуто порозуміння. Зараз робоча група зробить редакційні правки", - зазначив Рибачук.

На питання, чи домовляться сторони у вівторок, Рибачук відповів:

"Я застосую такий термін, як "своє відчуття". У мене таке відчуття, що цей раунд переговорів є останнім, що в нас є дуже гарні шанси для того, щоб завтра було розблоковано роботу Верховної Ради. Зокрема, це позиція усіх керівників політичних сил", - зазначив він.

Як відомо, раніше Рибачук неодноразово заявляв про своє відчуття щодо найскорішого створення коаліції. Однак його відчуття не справджувались.

Водночас за словами прес-секретаря президента Ірини Геращенко, Ющенко сподівається, що у вівторок керівники фракцій знайдуть спільне рішення, оскільки для нього "це щасливий день".

"Сьогодні рівно два роки тому президент України заявив, що він йде в президенти. Цей його похід в президенти був вдалим. Віктор Андрійович переконаний, що сьогодні для нього вдалий день, і тому йому вдасться все ж таки "п’ятірку" сьогоднішню якось примирити", - зазначила вона.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування