Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Міттал Стіл" з 1 липня серйозно підвищив ціни

Середа, 5 липня 2006, 10:22

"Mittal Steel Кривій Ріг" з 1 липня поточного року підвищив відпускні ціни на катанку на 18-48 дол. за тонну залежно від діаметру з урахуванням ПДВ.

Про це повідомила заступник генерального директора об'єднання метизних заводів України "Укрметиз" (Дніпропетровськ) Ольга Бойко 4 липня, передає "Інтерфакс-Україна".

Відповідаючи на запитання, чи мають намір метизні підприємства України збільшувати імпорт катанки, зокрема з Росії, заступник гендиректора сказала, що це питання поки не обговорювалося.

Бойко також повідомила, що "Mittal Steel Кривій Ріг" планує 14 липня провести у Кривому Розі зустріч зі споживачами металопродукції, зокрема, із представниками метизних підприємств.

Як повідомив представник однієї з металоторговельних компаній, "Mittal Steel Кривій Ріг" 13 липня запросив на зустріч у Києві ряд металоторговельних організацій, зокрема, компанії "Комекс", "Леман", "Метал-Холдинг", ЗМХ і інші, - всього 15 представників, з якими будуть проведені переговори про поставки металопродукції. При цьому 14 липня, як очікується, зустріч буде продовжено на меткомбінаті.

Разом з тим співрозмовник агентства виразив сумнів у результативності такої зустрічі, назвавши її "сепаратними переговорами" і наміром розділити учасників ринку.

У Міністерстві промислової політики України, представники якого постійно виступають за необхідність розширення внутрішнього ринку споживання металопродукції та політику стримування цін, повідомили про відсутність запрошення на дану зустріч з боку "Mittal Steel Кривій Ріг".

Нагадаємо, "Mittal Steel Кривій Ріг" з 1 червня підвищив на 25 дол. відпускні ціни на всю металопродукцію, крім катанки діаметрами 6,5 мм і 8 мм.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування