Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗУСТРІЧ КОАЛІЦІЇ І ОПОЗИЦІЇ З ЮЩЕНКОМ ПЕРЕНОСИТЬСЯ

Середа, 5 липня 2006, 12:15

Зустріч лідерів парламентських фракцій у президента Віктора Ющенка, яка була запланована на 12 годину середи, переноситься на невизначений термін.

Про це повідомила член політради Партії регіонів Раїса Богатирьова.

За її словами, ця затримка відбувається через те, що "коаліція не знає відповіді на питання розподілу комітетів між коаліцією та опозицією, як вони називають дві фракції в парламенті – Партію регіонів та комуністів".

Богатирьова також повідомила, що станом на 12.15 триває погоджувальна рада, на якій присутні представники від Партії регіонів, і їхні вимоги щодо розподілу комітетів залишаються незмінними.

"Ми пропонуємо повернутися до регламенту. Можливо, він комусь і не подобається, але діяти треба тільки відповідно до цього регламенту, а там прописаний пропорційний розподіл комітетів", - сказала вона.

Також Боагатирьова підкреслила, що, "виходячи з реалій попереднього політичного життя, 10 комітетів з контрольними функціями повинні належати опозиції".

За її словами, Партія регіонів заручилася підтримкою закордонних експертів, які пропонують коаліції підтримати її вимоги.

"На жаль, на цей час коаліція відмовляється розглядати у такий спосіб питання і намагається контрольні функції у опозиції забрати, залишивши їх за собою, оскільки вони не певні, де вони будуть працювати – у владі чи в опозиції. А по-друге, вони вважають, що правильно діяти тільки так, як вони пропонують", - сказала Богатирьова.


Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...