Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧІ ЗАКЛИКАЮТЬ ЮЩЕНКА ДО ЕНЕРГІЙНИХ КРОКІВ

Середа, 5 липня 2006, 12:40

Фракція Партії регіонів вимагає від президента Віктора Ющенка більш активного впливу на процеси, що відбуваються у Верховній Раді.

Про це сказано у листі членів ради фракції Партії регіонів до Ющенка, розміщеному на сайті Віктора Януковича.

"Ваша позиція поки що не супроводжується практичними діями. Повноваження президента, визначені Конституцією, і ваш статус лідера політичних сил, що об'єдналися у коаліцію, на нашу думку, вимагають конкретних енергійних кроків", - сказано у листі.

"Складається враження, що, користуючись вашою толерантною поведінкою, окремі політичні лідери сил, що входять до коаліції, не тільки не прислухаються до заяв президента, що відповідають Конституції, а діють відповідно до власних інтересів", - заявляють члени фракції.

Вони також наголошують на зростанні "агресивності лідерів коаліції". "Лунають заклики до силового розв'язання парламентської кризи. Це вкрай небезпечно для держави", - зазначають "регіонали".

Фракція Партії регіонів також висловила бажання зустрітися з Ющенком для того, щоб обговорити їхнє бачення виходу з парламентської кризи.

"Ми представляємо інтереси третини українського народу, індустріальні регіони України, серед нас багато людей з великим життєвим, професійним і політичним досвідом", - сказано у листі.

В окремому листі депутати від фракції Партії регіонів також звернулися до членів коаліції.

"Ви знаєте, шановні колеги, що нині ваші лідери намагаються визначити для опозиції роль статиста у парламенті. Звичайно, ні ми, ні наші виборці не можемо цього дозволити", - сказано у листі.

Члени Партії регіонів закликають представників коаліції "разом розробити антикризову програму, внести перш за все пропозиції до змін регламенту (Верховної Ради) з тим, щоб визначити права опозиції".

"Але, щоб не гаяти час і зробити можливою роботу парламенту вже тепер, ми пропонуємо узгодити перехідне положення, яке буде діяти до ухвалення змін до регламенту. А зараз ми повинні суворо дотримуватися вимог діючого регламенту", - сказано у листі.

"Ми нікому не дозволимо порушити наші права і права мільйонів громадян України, які пов'язують свої сподівання з нашою політичною силою", - заявляють "регіонали".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування