Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ВЕРХОВНУ РАДУ МОЖУТЬ РОЗБЛОКУВАТИ ВЖЕ СЬОГОДНІ

Четвер, 6 липня 2006, 09:51

Погоджувальна рада лідерів фракцій Верховної Ради розглядає узгоджений варіант робочої групи коаліції та опозиції щодо розподілу комітетів парламенту.

Як повідомив один з лідерів фракції Партії регіонів Євген Кушнарьов, у середу робоча група, яка засідала на рівні юристів і експертів від усіх фракцій і груп парламенту, напрацювала узгоджений варіант розподілу комітетів.

За словами Кушнарьова, пропонується створити у парламенті цього скликання 30 комітетів, з них 16 віддати більшості, 14 – опозиції.

Він зауважив, що порівняно з кількісним та якісним складом комітетів попереднього скликання (23 комітети + спеціальна контрольна комісія з питань приватизації) планується утворити декілька принципово нових комітетів, а деякі комітети розділити на дві частини.

Кушнарьов нічого не конкретизував, зауваживши, що у процесі обговорення все може змінитись.

Водночас депутат наголосив, що якщо цей варіант буде підтримано лідерами фракціями, то вже о 10.00 четверга сесійна зала Верховної Ради буде розблокована, і можна приступати до роботи.

Водночас фракція Партії регіонів продовжує блокування трибуни, президії та урядової і суддівської лож у сесійній залі Верховної Ради.

Депутати, які блокують президію, читають газети. На столі президії розміщено два мегафони, передає УНІАН.

У кінозалі парламенту проходить засідання фракції Блоку Юлії Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування