Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голова СБУ змусить радника Ющенка спростувати "наклеп"

Четвер, 6 липня 2006, 10:32

Голова СБУ Ігор Дріжчаний вимагає від головного редактора газети “Україна молода” Михайла Дорошенка спростувати інформацію, поширену у статті газети "Під дахом СБУ".

"СБУ відповідально заявляє, що наведені у публікації “України молодої” твердження є наклепницькими та безпідставними", - сказано у листі Дріжчаного до Дорошенка.

Як відомо, нещодавно "Україна молода" оприлюднила статтю, в якій стверджує, що Дріжчаний сприяє впливу Москви та "різних кланів", а саме Партії регіонів та СДПУ(о), зокрема, Рината Ахметова та Віктора Медведчука, на діяльність СБУ.

Крім того, у статті стверджувалося, що Держприкордонслужба порушила 4 кримінальні справи за фактами незаконного перетину державного кордону, фігурантами яких виявилися співробітники СБУ.

У зв’язку з цим СБУ звернулася до Генпрокуратури та Держприкордонслужби з проханням надати "об’єктивну інформацію по суті справи".

"СБУ отримала офіційну відповідь Генпрокуратури, в якій, зокрема, вказано, що “органами прокуратури кримінальні справи стосовно співробітників СБУ за фактами організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України протягом минулого та поточного років не порушувались”, - сказано у листі Дріжчаного.

"Будучи впевненими у правоті своєї позиції та наполягаючи на тому, що у статті “України молодої” викладено неправдиві відомості, просимо опублікувати даний лист у найближчому запланованому номері газети як спростування статті “Під “дахом” СБУ”, - сказано у листі Дріжчаного.

Як відомо, Дорошенко є позаштатним радником президента Віктора Ющенка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування