Янукович уже поспілкувався з Ющенком

П'ятниця, 7 липня 2006, 12:06

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що кандидатуру на пост прем'єр-міністра України буде визначати коаліція після її створення.

"Кандидатуру буде визначати коаліція, після того, як вона буде створена, і коли буде зрозуміло, по-перше, якою буде коаліція, яка буде структура цієї коаліції, і, по-друге, буде зрозуміло, від якої політичної сили буде кандидат на цю посаду, – заявив Янукович журналістам у п'ятницю.

При цьому він відзначив, що ПР залишається прихильником широкої коаліції.

"Тобто двері не повинні бути закриті... ми вважаємо, що головним залишається питання стабілізації внутрішньої ситуації в Україні, об'єднання України, а його неможливо вирішити без процесу об'єднання політиків, насамперед у вищому законодавчому органі", – сказав Янукович.

Янукович не відповів на запитання, хто стане віце-спікером Верховної Ради, відзначивши, що головне - щоб це питання "вирішувалося в рамках регламенту і закону", повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Янукович також повідомив, що після обрання спікера провів телефонну розмову з президентом Віктором Ющенком.

"Це була нормальна зважена розмова, з розумінням процесу, який проходив у цей період часу в парламенті (під час обрання спікера)", - сказав Янукович в інтерв'ю журналістам у п'ятницю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...