Янукович – солдат, якщо партія скаже бути прем'єром, він ним буде

П'ятниця, 7 липня 2006, 12:29

Лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович готовий очолити уряд, якщо йому буде висловлена така довіра.

Про це він заявив у п'ятницю, повідомляє УНІАН.

Янукович висловив переконання в тому, що коаліція буде створена найближчим часом, і в черговий раз наголосив на створенні широкої коаліції.

На питання щодо свого можливого прем'єрства Янукович зазначив, що це рішення має бути прийнято на зборах коаліції.

Якщо учасники коаліції зроблять пропозицію Партії регіонів висунути свого представника на посаду прем'єр-міністра, це питання буде обговорено на раді партії, пояснив він.

Янукович також зауважив, що не хотів би забігати наперед, оскільки для нього це не головне, а головне – принципи: такі, як об'єднання України, розвиток економіки, покращення добробуту людей.

"Крісло - це друге, це засіб досягнення першої цілі", - сказав Янукович, підкресливши, що він - солдат і буде виконувати рішення партії.

Водночас на питання журналістів, коли саме буде створена нова коаліція, і чи буде вона створена до вівторка, Янукович, подумавши, відповів: "Буде".

На уточнююче запитання, які політичні сили увійдуть в цю коаліцію, і чи будуть це партії, які голосували за обрання спікером Олександра Мороза, лідер Партії регіонів відповів, що двері відкриті для усіх політичних сил.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування