Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов нагадав Морозу, що правити - це не за харчі голосувати

П'ятниця, 7 липня 2006, 13:04

Член БЮТ Олександр Турчинов вважає, що формування коаліції в рамках Партії регіонів, Компартії і Соцпартії буде непростим процесом.

Про це він заявив в інтерв'ю журналістам у п'ятницю.

"Одна справа - за гроші або за гарні харчі голосувати, а інше - узяти на себе відповідальність за країну", - сказав Турчинов.

Представник БЮТ підкреслив, що спроба обрати керівництво Верховної Ради і керівництво парламентських комітетів свідчить про намагання почати антиконституційний переворот, оскільки хотіли ухвалити ці питання без формування коаліції.

Турчинов додав, що нова коаліція не буде дієздатною, оскільки вона створена "на зрадництві і на змові".

Турчинов запевнив, що фракція БЮТ ні за яких обставин не буде братиме участь у коаліції такого формату. За його словами, якщо найближчим часом не буде оголошено про створення коаліції, то президент має право розпустити парламент.

Разом з тим Турчинов заявив, що якщо президент порекомендує фракції "Наша Україна" приєднатися до такої широкої коаліції, то фактично робота Верховної Ради буде продовжуватися.

"Інше питання, наскільки такий парламент і уряд будуть ефективні", - сказав він.

Турчинов також спростував інформацію про те, що в четвер після голосування за кандидатуру Олександра Мороза на посаду спікера парламенту "Наша Україна" і БЮТ мали зустріч із президентом.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...